Min første blog

NLP, kommunikation, udvikling og forandring

Jeg har længe gået og ville i gang med at skrive, men hvad skriver man? Jeg har mange tanker og refleksioner omkring, især om NLP, kommunikation, udvikling og forandringer.

Men hvad er relevant? Kan andre få gavn af den viden, eller den undren jeg gør mig i forhold til NLP, kommunikation, udvikling og forandring, det tror jeg.

Nu gør jeg det!

NLP-fyn

min-foerste-blog

Jeg har valgt at tage springet, modet er der og jeg gør det. Jeg mener jeg har noget på hjerte, og at andre kan få noget ud af det. Velvidende at du tager det du kan bruge og sorterer resten fra. Du er velkommen til at kommentere indslaget, komme med din vinkel på emnet –så længe det bliver gjort i god tone.

Mit mål er at blogge en til to gange om måneden. Emnerne vil være alt fra coaching til terapi, refleksioner og ting jeg undre mig over i livet. Jeg håber, at du vil kunne finde inspiration til refleksion og at du kan bruge nogle af redskaberne og indsigter til egen udvikling, privat som arbejdsmæssigt.

Jeg glæder mig til at komme i gang

Hilsen Hanne