Godt at vide

Godt at vide før du tilmelder dig

Covid-19

NLP-Fyn tager alle forbehold i forhold til den nuværende verdensituation og følger alle retningslinjer for udførelse af kurser.

Metode

Undervisningen sker gennem oplæg af teori, demonstrationer af metoder og praktiske øvelser i mindre grupper, så du får lejlighed til at træne og udforske stoffet undervejs. Sideløbende med uddannelsen er du forpligtiget til at modtage egenterapi hos valgfri terapeut.

Du vil allerede efter første modul kunne anvende NLP metoder til forandring, og din forståelse af kommunikation som redskab, vil være mærkbart øget.

Uddannelsernes opbygning

… er fordelt på 140 timers undervisning, 28 timer med assistent og 32 timers selvstudie I grupper – i alt 200 timer.

Vi arbejder efter NLP-foreningens standarder .

Evaluering og certificering

På det sidste modul foretages en samlet evaluering. En skriftlig og praktisk evaluering skal sikre at den enkelte deltager har opnået et tilstrækkeligt og tilfredsstillende niveau. Alle deltagere som har gennemført med tilfredsstillelse, vil modtage et certifikat som NLP Practitioner.

Egenterapi

Practitioner uddannelsen har 5x egenterapi
Master uddannelsen har 5x egenterapi
Samtaleterapeuten har 10 x egenterapi og 5x supervision

Betaling

Tilmeldingsgebyr på alle uddannelserne 2000.00 kr. som betales ved tilmelding. Restbeløbet betales senest fire uger før start.
Prisen er incl. materiale, kaffe, te og alm postevand men eksklusiv egenterapi og supervision. Der kan endvidere være egenbetaling til fagbøger som ikke indgår i materialet.

Der kan betales med MobilePay 2728 6099 eller til reg.nr.: 5479 kontonr.: 6726744

Afmelding

Afmelding kan ske fire uger før kursusstart og beløbet tilbagebetales minus tilmeldingsgebyret. Ved afmelding mindre end 4 uger før, tilbagebetales beløbet ikke, men kan dog bruges ved opstart af senere NLP Practitionerforløb ved NLP-Fyn.
Hvis du er i tvivl ring for mere information.

Lokaler

NLP-Fyn ligger I cemtrum af Nyborg tæt ved offentlige transport. Der er gode muligheder for indkøb og gåture i pauserne.
Nyborg Vold, havn og gågade ligger et par minutters gang fra NLP-Fyns lokaler.