Om NLP-Fyn

Mit mål med NLP-Fyn er at skabe rum til refleksion og udvikling ved at uddanne i NLP – genvejen til personlig ledelse og succes.

Jeg er procesorienteret – med trang til at lære fra mig.

NLP-Fyn blev grundlagt efter at jeg i de sidste tyve år har arbejdet med mennesker i alle aldre. Min store interesse blev selvudvikling og kommunikation. Denne passion opdagede jeg i 2006, hvor jeg første gang fik kendskab til NLP. Jeg fandt ud af, at man via de rigtige spørgsmål får mulighed for at løse de problematikker, man møder.

Metoden – NLP får større og større plads i mit liv og jeg deler gerne ud af min viden, som jeg blandt andet henter ved efteruddannelse på University of California, Santa Cruz, hvor NLP blev grundlagt.

Hjælp til selvhjælp er nøgleordet i mit møde med mennesker. Gennem hjælp til selvhjælp bliver det enkelte menneske i stand til at tage styringen i sit eget liv og opnå de mål, de har sat sig.

Selvhjælp er også det ord jeg gør brug af i mødet med kursister, organisationer og virksomheder. I fællesskab kan vi finde vejen og værktøjerne til at skabe de forandringer der skal til for at holde kursen mod de fremsatte mål.

Jeg udvikler/afvikler også kurser inden for personlig udvikling og forandring – for private og virksomheder.

Hanne Aamand
Ejer af NLP-Fyn og Tankevirk.

Uddannelse

 • 2023 Certificeret Social Panorama Consultant
 • 2022 Health Certification Training
 • 2019 Advanced training in Generativ Trance Work
 • 2019 Systemtisk familieopstiller
 • 2016 Certificeret NLP Master Trainer (NLP University of California, Santa Cruz)
 • 2015 Certificeret NLP Trainer and Consultancy (NLP University of California, Santa Cruz)
 • 2015 Supervisor
 • 2015 Eksamineret og certificeret NLP Psykoterapeut
 • 2014 Kognitiv adfærdsterapi
 • 2014 NLP-Coach
 • 2013 NGH Hypnoterapeut
 • 2012 Instruktør i TRE – Trauma Relaseing Exercises
 • 2010 Merkonom i Kommunikation
 • 2009 Merkonom i Ledelse
 • 1996 Social og sundhedsassistent