KOMMUNIKATION- OG FORANDRINGSKURSER

Organisationer og mindre virksomheder med udfordringer i kommunikation og forandring, tilbydes individuelle Kommunikation- og forandringskurser og uddannelser. De skræddersys efter behov.

Styrk dialogen med Kommunikation- og forandringskurser –  og oplev, hvordan den fungerer.

Kommunikation- og forandringskurser, tager fat i nogle af de store og små kommunikationsproblemer, som vi støder på i vores hverdag, både som ledere og medarbejdere. Kurserne tager udgangspunkt i daglige problemstillinger og skræddersys efter jeres behov.

Får du altid sagt, hvad du vil, eller oplever at andre taler hen over hoved på dig, ignorerer dine pointer eller tror, at de ved, hvad du har brug for? Er der situationer hvor du gerne ville kunne sige nøjagtig, hvad du mener og stå ved det uden dårlig samvittighed.

Kurset har fokus på at give jer redskaber til at gennemføre en ligeværdig dialog.

I vil få indblik i metoder, der vil øge jeres kompetencer inden for:

  • Kommunikation
  • Personlig ledelse
  • Udvikling af personlige ressourcer
  • Forandring og innovation
  • Forhandling

…. altså en stor værktøjskasse til at nå de mål I har sat jer.

Udbyttet kan være

Et bedre samarbejde og arbejdsmiljø skabt gennem god og anerkendende kommunikation. Det giver en øget forståelse af de forskellige kulturer, der kan være på en arbejdsplads.
Indsigt i hvordan vi påvirkes af den kommunikation vi modtager og afsender – og hvordan vi gennem vores kommunikation generaliserer, forvrænger og udelader information der har indflydelse på dialogen og resultatet vi opnår.
Fleksible medarbejdere/kollegaer der er mere tilfredse, effektive og har mindre sygefravær.

Metode

Undervisningen sker gennem oplæg af teori, demonstrationer af metoder og praktiske øvelser i mindre grupper, så I får lejlighed for at træne og udforske stoffet undervejs.

Kontakt NLP-Fyn for mere information.